Om

BEAUTY B2B

Beauty B2B er et firma der har specialiseret sig indenfor import og salg af klinikudstyr.
Vi har hovedsæde i Aalborg De seneste år har vi koncentreret os om at tilbyde behandlinger i vores kæde Full Beauty, hvor vi i dag har 23 franchise klinikker og er stærkt på vej mod de 30.

Vi kender til markedet og dets maskiner. Både indenfor hårfjerning og fedtfrysning, samt cellulite- og arvævsbehandling.

Vores mission er simpel
Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Vi er et team på 9 personer, der driver Beauty-B2B.
Udover drift af egne klinikker tilbyder vi franchiseaftale og maskinsalg til klinikker, som ønsker at være en del af vores franchisekæde, ligesom vi tilbyder maskinsalg til klinikker, der ønsker at være selvstændige.

Vi kender til markedet og dets maskiner. Både indenfor hårfjerning og fedtfrysning, samt cellulite- og arvævsbehandling.

Hårfjerning ikon

Hårfjerningslaser

Tilbyd permanent hårfjerning med den bedste laser på markedet, som smertefrit og effektivt behandler lyse og mørke hår og på alle hudtyper.
Fedtfrysning, Ice Shaping

Fedtfrysning

Med fedtfrysningsmaskinen kan vi højne livskvaliteten hos mennesker, som generes af genstridige depoter efter f.eks. vægttab og graviditet.
Fedtfrysning, Ice Shaping

Shockwave

Shockwave er en anerkendt metode, der kan afhjælpe flere ting, heriblandt behandling af celluite og arvæv, samt erektil dysfunktion, som vi har specialiseret os indenfor.
Vores vision

I vores kæde har vi nu 19 franchise klinikker fordelt over hele landet.
Inden udgangen af 2022 forventer vi, at dette tal er langt over 50.

Udover den tyske lasermaskine til permanent hårfjerning har Søren og Lone (hhv. indehaver og klinikansvarlig) også fundet andre non-invasive maskiner til skønhedsbranchen, der kan afhjælpe usikkerheder og problematikker hos mange mennesker.

Søren har gennem flere år analyseret markedet for maskiner indenfor hårfjerning, fedtfrysning og shockwave.
Han har formået at finde de nyeste og mest effektive maskine indenfor både laserhårfjerning, Ice Shaping (bedre kendt som fedtfrysning) samt en revolutionerende shockwave maskine, som både kan behandle strækmærker, cellulite og sågar erektil dysfunktion.
Derved tilbyder Beauty B2B maskiner indenfor flere behandlingsområder.

Målet med Beauty B2B er, at alle som ønsker det, kan blive en del af vores rejse, enten som en del af franchisekæden eller som selvstændig erhvervsdrivende.

Det startede med …

For mange år tilbage fik Lone – vores klinikansvarlige – laserbehandling på flere områder. Det var nødvendigt med ganske mange behandlinger, ligesom det var smertefuldt og dyrt.
Til trods for at Lone pådrog sig et par permanente hudskader var det det hele værd.
Interessen for at kunne skabe det samme hårfrie resultat uden smerte og risiko for hudskader opstod, da hun var nået dertil hvor hun skulle have efterbehandlinger, og konstaterede at markedet ikke havde flyttet sig. Behandlingen stadig lige så smertefuld og risikofyldt, som for år tilbage.

Sammen med Søren – indehaveren af Beauty B2B – skabte de et “first-mover” franchisekoncept, med en ny og mere effektiv hårfjerningsteknologi, som nu også kan fjerne de lyse hår, der er ekstra svære at få bugt med.

Søren, en erfaren forretningsdrivende, har i over 40 år udviklet butikker og hjulpet mange iværksættere, så straks potentialet i konceptet permanent hårfjerning.
Som Søren selv siger, med hånden på hjertet, har dette koncept, det en række mennesker har ønsket: En lille investering, rimelige arbejdstider, god indtjening og minimal risiko. 

Som tidligere skrevet var det ikke muligt at få permanent hårfjerning uden smerte eller risiko for hudskader.
Nu er det hele muligt med den nyeste tyske teknologi og endda til priser alle kan være med på.

Søren

Søren

Indehaver

Lone

Lone

Klinikansvarlig og behandler

Inge

Inge

Administrationschef

Kuba

Kuba

Dermatolog

Torben

Torben

Teknisk leder

Stinna

Stinna

Marketingsassistent

Anita

Anita

Behandler, Aalborg og Vegger

Rikke

Rikke

Behandler, Aalborg og viborg